pc garage

PC Garage a dat startul unei campanii dedicate celor aflați în căutarea de cadouri pentru “jumătatea” sa pasionată de jocuri. Astfel in oferta retailer-ului, pana pe data de 15 februarie, vom gasi la reducere o multime de periferice de gaming, monitoare, componente de PC, laptopuri de gaming, sisteme de gaming si chiar scaune si birouri de gaming.

Mecanismul campaniei este unul extrem de simplu şi de eficient, ce implică accesarea site-ul www.pcgarage.ro în perioada promoției, consultarea ofertei, adăugarea în coș a produselor dorite şi plasarea comenzii. Mai departe, PC Garage îl va împacheta frumos şi il va expedia către adresa specificată. Astfel, indiferent că este vorba despre o pereche de căști, un mouse, un întreg sistem sau despre un scaun ergonomic, cel care va primi cadoul va fi cu siguranţă mult mai bine pregătit de luptă, cu șanse mai mari la victoria mult râvnită.

Recomandări şi sugestii de cadou:

  • mouse-ul HyperX Pulsefire FPS Pro, prevăzut cu senzor de 16.000 DPI, 6 butoane și soluție de iluminare RGB este oferit la un preț de numai 199.99 Lei.
  • Tot pentru prețul de 199.99 Lei pot fi comandate și căștile Roccat Renga Boost, echipate cu difuzoare de 50mm, microfon omnidirecțional și cablu de 2.5m cu conector Jack de 3.5mm.
  • Pentru comenzi rapide în jocuri și durabilitate pe termen lung, PC Garage reduce la 269.99 Lei prețul tastaturii mecanice Redragon Yama Black Mecanica, ce vine cu switch-uri Outemu Purple, palm rest detașabil, iluminare LED multicoloră și 6 taste multimedia.
  • În cazul în care cel drag are nevoie de un sistem complet nou pentru a-și pune în valoare întregul potențial în jocuri, sistemul Red Golem v6 cu procesor AMD Ryzen 7 2700X, placă video Radeon RX 590, 16GB memorie RAM și stocare pe SSD+HDD are un preț de numai 3699.99 Lei.

Indiferent de dorințe, nevoi sau buget, campania PC Garage “Vrei sa fiu…. a ta de gaming?”, desfășurată în perioada 11-15 februarie, este alegerea ideală pentru un Valentine’s Day reușit între pasionații de jocuri.