Telekom - Telekom Romania

Telekom.ro sufera destul de mult pe partea tehnica a site-ului, astfel ca o serie de produse, care efectiv nu puteau fi gasite pe site accesand categoria “Toate telefoanele”, puteau fi gasite prin simpla tastare pe Google a modelului telefonului alaturi de cuvantul telekom(ex “nokia lumia 640 telekom”), telefoane ale caror preturi in mare parte erau gresite.

Ca de exemplu, un Microsoft Lumia 550 si Lumia 930 aveau preturi de 9 lei, Samsung Galaxy S5 de 309 lei, LG GPad de 1 leu, Samsung Galaxy Tab A de 39 lei si lista poate continua.

Nu este un caz singular, au mai fost probleme de genul si la alte companii precum Quickmobile, eMAG, Domo. Si nu as avea o problema in a comanda un produs la un leu, la o adica ar face-o oricine. E ca si cum ai fi pe strada ai vedea in fata ta o hartie de 100 lei, te-ai uita in stanga-dreapta sa vezi daca e cineva si a-i luat-o, este absolut normal. Ma indigna mârlaniă de care dau dovadă multi si cum zice un amic, cat de rupti de foame sunt, prin simplu fapt ca incep sa se enerveze ca le-au fost anulate comenzile si sa ameninte cu plangeri la ANPC.

Oare ne facem bine vreodata?