AutoDiverseLifestyle

Protestul taximetriștilor, un motiv in plus pentru care sa folosesti UBER sau Taxify

Ieri in capitala si in multe orase ale tarii a avut un loc un protest al taximetriștilor impotriva aplicatiilor UBER si Taxify, pe care le considera ca fiind ilegale si ca fac concurenta neloiala.

In opinia mea, acest protest al taximetriștilor reprezinta un motiv in plus pentru oricare dintre noi sa alegem UBER sau Taxify. Calitatea masinilor, care sunt inregistrate ca taxiuri, este jalnica, iar comportamentul soferilor iti lasa un gust amar.

Folosesc UBER si Taxify de mai bine de un an si jumatate, aproape doi ani, am la activ peste 30 de calatorii si nu am avut pana in prezent nicio problema. Plus ca ai posibilitatea sa nimeresti masini chiar foarte bune si premium, asa cum mi s-a intamplat mie ca de exemplu: Volkswagen Passat, Audi A6(avea un motor de 4.2 litri) etc.

Lucrul cel important in tot acest caz este acela ca platesti pretul corect si eviti replicile de genul: „Nu merg ca e prea aproape” sau „Pana in locul X, 50 lei”(in conditiile in care cursa poate valora maxim 20 de lei).

Cel mai mult am platit pentru o cursa 50 de lei, traseul fiind de la Romexpo pana in Rahova, la 5 dimineata, la sfarsitul festivalului Don’t Let Daddy Know.

Foloseste codul de reducere mihaii140ue si beneficiaza de o reducere de 10 LEI la prima cursa efectuata.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: