Device-uriTehnologieWearable-uri

Pret si Disponibilitate Apple AirPods Max in Romania

Apple AirPods Max sunt cele mai noi casti wireless tip over-ear lansate de catre gigantul din Cupertino, complet reimaginate din punct de vedere al design-ului, ce sunt realizate dintr-un aliaj de aluminiu si ce concureaza cu modele de top precum Sony WH-1000XM4, Bose 700 sau Microsoft Surface Headphones 2

In Romania, noile casti wireless pot fi gasit in oferta Quickmobile la un pret de 2999 LEI(link achizitie), in variantele de culoare verde, space grey, argintiu, rosu si albastru. De asemenea, daca folosesti codul de reducere QUICK270 poti obtine un extra discount de 3%, adica de circa 90 de LEI.

AirPods Max includ nu unul, ci doua procesoare Apple H1 capabile sa proceseze pana la 9 miliarde de operatiuni pe secunda. Plasa dintre cele doua cupe de aluminiu anodizat distribuie greutate de circa 385 intr-un mod egal, ducand confortul la un nivel superior. In ceea ce priveste bateria, aceasta ofera o autonomie de circa 20 de ore de ascultate atat cu Noise Cancelling, cat si cu Transparency mode activat.

Daca ar fi sa vorbim despre dezavantaje, acestea ar fi legate strict de faptul ca nu sunt rezistente la apa si la praf si de faptul ca incarcarea se realizeaza prin intermediul unui port Lighting.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: