Jocuri gratuite PlayStation Plus Ianuarie 2020

Shadow of the Tomb Raider, Greedfall si Maneater sunt cele mai noi jocuri gratuite oferite prin intermediul abonamentului PlayStation Plus si disponibile spre descarcare incepand cu data de 5 ianuarie. Daca detinatorii consolei PlayStation 4 primesc acces gratuit doar la primele doua titluri, cei de PlayStation 5 au acces pe deasupra si la Maneater, adica la trei jocuri in total.

In cazul in care aveai deja achizitionat jocul Maneater pe PS5, Sony va returna banii pe joc integral. De asemenea, toate cele trei jocuri sunt disponibile spre descarcare pana pe data de 1 februarie.

Maneater este un joc single player, open world de tip action RPG, unde ești practic un rechin. Începi jocul ca un rechin mic, care trebuie sa supraviețuiescă și poți evolua pe parcurs, gasind diverse resurse, la un super rechin cu diverse puteri și abilități.

Jocurile gratuite de pe luna decembrie 2020 de pe PlayStation Plus și anume Rocket Arena, Just Cause 4 și respectiv Worms Rumble mai pot fi descărcate până pe data de 4 ianuarie.