Google Pixel Buds Pret Romania si Disponibilitate
Google Pixel Buds Pret Romania si Disponibilitate

Pixel Buds, cele mai noi casti wireless de la Google, lansate odata cu telefoanele Pixel 2 si Pixel 2 XL, sunt disponibile la precomanda in Romania la un pret relativ decent pentru ceea ce ofera si daca le-am compara cu AirPods-urile celor de la Apple sau cu Gear Icon X de la Samsung.

Pret si Disponibilitate Google Pixel Buds in Romania!

Sunt disponibile la precomanda in Romania prin intermediul retailer-ului Quickmobile.ro la un pret de 999 LEI. Livrarile se vor realiza incepand cu luna noiembrie. Le puteti achizitiona accesand urmatorul link.

Google Pixel Buds sunt castile wireless care revolutioneaza modul in care poti utiliza un astfel de accesoriu. Pe langa muzica la cea mai buna calitate audio, te poti bucura atat de Google Assistant, cat si de un translator profesional prin intermediul Google Translate. Astfel daca esti in fata unei persoane care vorbeste japoneza, castile iti vor traduce automat in limba engleza ceea ce iti spune aceasta.

Sunt compatibile pentru functiile audio doar cu smartphone-urile care ruleaza Android 5.0 Lollipop, iOS 10 sau cu versiuni mai ulterioare ale acestora. De asemenea, castile au o carcasa de incarcare, astfel ca trebuie doar sa le plasezi in carcasa si incarcarea se va realiza usor si rapid.