Probleme, probleme si iar probleme… Google se pare ca are destul de multe probleme cu noile smartphone-uri Pixel 2 si Pixel 2 XL, in mare partea in ceea ce priveste constructia si display-ul acestora. Nu este prima data cand Google are probleme cu telefoanele sale, s-a mai intamplat asta cu Nexus 5X si Nexus 6P.

Pixel 2 a trecut prin mainile youtuber-ului JerryRigEverything, iar acesta a descoperit faptul ca spatele telefonului este usor de zgariat si ca nu este realizat dintr-un metal unibody asa cum il prezenta Google, ci dintr-un metal acoperit de un plastic vopsit. Asadar nu vei atinge un smartphone realizat din metal ci unul realizat din plastic.

De asemenea, nici la capitolul ecran, telefonul nu sta prea bine. Daca in mod normal in testele lui Jerry, pixeli unui ecran revin la starea initiala dupa actiunea flacarei, in cazul lui Pixel 2 acestia raman pentru albi. Dar poate cel mai penibil lucru este faptul ca telefonul se indoaie undeva sub slotul de nano SIM.

Nici Pixel 2 XL nu sta prea bine mai la capitolul display, acesta avand o multime de probleme in ceea ce priveste afisarea culorilor, care este destul de spalacita si a unghiurilor de vizualizare, cand incep sa apara tot felul de pete. De asemenea, in curand si Pixel 2 XL va trece prin testele youtuber-ului Jerry.