Device-uriTehnologieTelefoane

Primele imagini live cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

La o saptamana dupa am vazut pe internet primele imagini de presa cu telefoanele Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, au aparut intr-un sfarsit si primele imagini live cu acestea

In prima fotografie poate fi observat spatele telefonului Galaxy S7, care este curbat pe ambele parti si care integreaza aproape perfect camera principala. Pozitionarea senzorului de masurare a ritmului cardiac si a LED Flash-ului a ramas aceeasi.

A doua fotografie pune in evidenta fata telefonului Galaxy S7 Edge. Se poate observa faptul ca marginile sunt la fel de curbate ca si la Galaxy S6. De asemenea, fotografia ne dezvaluie scorul pe care il obtine telefonul in Antutu benchmark. Mai precis, un scor de 134704 de puncte.

Este de așteptat ca Samsung Galaxy S7 și S7 edge să vină cu display-uri Super Amoled de 5.1 inch si respectiv 5.5 inch QHD. În interior va putea fi găsit un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/octa-core Exynos 8890, 4GB RAM și 32/64/128GB memorie interna extensibilă printr-un micro SD card.

Camera principala ar fi una de 12 megapixeli BRITICELL și ar avea o deschidere f/1.7. De asemenea, telefoanele ar veni cu senzori de amprentă, ar fi rezistente la apă și ar rula Android 6.0.1 Marshmallow.

Atat Galaxy S7, cat si Galaxy S7 edge vor fi lansate pe data de 21 februarie la evenimentul „Galaxy Unpacked 2016”.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: