Primele randari cu ASUS Zenfone 3 si Zenfone 3 Deluxe

0

Anul trecut in luna ianuarie, ASUS anunta primul smartphone cu 4GB RAM, Zefone 2. La un an de la lansarea acestuia, asteptam ca in curand sa fi lansat si Zenfone 3.

Pana sa vedem smartphone-ul Zenfone 3 lansat oficial, va trebui sa ne multumim cu cateva randari aparute pe internet. Conform celor care au postat imaginile pe internet, noul flagship ASUS ar veni cu margini din metal, iar pe fata si pe spate s-ar folosi sticla. De asemenea, se poate observa din imaginea de mai jos ca butoanele de volum si butonul de power au fost mutate pe partea dreapta a telefonului.

Pe spate langa camera foto s-ar pozitiona led flash-ul si laserul autofocus, iar sub camera s-ar pozitiona senzorul de amprenta.

ASUS Zenfone 3 leak 1
ASUS Zenfone 3 leak 1

Pe de alta parte, Zefone 3 Deluxe ar fi primul smartphone ASUS care ar fi in intregime din metal. De asemenea, telefonul ar pastra butoanele de volum pe spate, iar in butonul fizic de home ar fi integrat senzorul de amprenta.

ASUS Zenfone 3 Deluxe leak 1
ASUS Zenfone 3 Deluxe leak 1
Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)