Primele randari cu HTC Nexus Sailfish si Marlin

0

Mai sunt aproximativ doua luni pana cand gigantul american Google va lansa noi telefoane Nexus. Conform unor surse, noile smartphone-uri ar fi create in parteneriat cu HTC si ar avea numele de cod Sailfish si respectiv Marlin.

Un utilizator de reddit a realizat cateva randari in Photoshop, pornite de la cea postata de catre publicatia tech AndroidPolice.com acum cateva zile. Telefoanele ar avea un corp din metal, iar o treime din spatele acestora ar fi din sticla. De asemenea, acestea ar mai integra pe spate si un senzor de amprenta.

Cele doua smartphone-uri Nexus s-ar diferentia doar la nivel de display si de baterie. Sailfish ar avea un display de 5 inch FULL HD si o baterie de 2.770mAh, iar Marlin un display 5.5 inch QHD si o baterie de 3.450 mAh. Sub capota noile telefoane ar integra un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon si 4GB RAM. Camera principala ar fi de 12MP, iar cea secundara de 8MP.

Puteti vedea fotografiile AICI.

 

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)