Device-uriTehnologieTelefoane

Quickmobile listeaza cateva accesorii pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Quickmobile a listat pe site cateva accesorii pentru viitoarele telefoanele Apple: iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Husele de spate, ce au un pret de 29,99 LEI ne confirma faptul ca iPhone 7 Plus vine cu o camera duala. De asemenea, observam din fotografii faptul ca telefoanele sunt un pic mai groase decat cele din generatia trebuta.

Pe data de 7 septembrie, la ora locala 20:00, intr-un eveniment special din San Francisco, Apple va lansa oficial smartphone-urile iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Evenimentul va fi transmis live si pe internet.

Noile telefoane ar veni cu un design usor modificat in comparatie generatia trecuta, cu un nou procesor Apple A10 si cu baterii mai mari. Modelul Plus ar veni cu o camera duala si cu un smart connector, ce ar fi folosit pentru anumite accesorii. De asemenea, ambele telefoane ar fi rezistente la apa si ar fi lipsite de jack-ul de 3.5mm

Tot la acest eveniment este de asteptat ca Apple sa lanseze versiunea finala a iOS 10, un nou Macbook, ceasul inteligent Apple Watch 2 si watchOS 3.0.

Puteti vedea intreaga lista cu accesorii AICI

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: