Razer Phone 2 - detalii, specificatii, pret

In ultima vreme gaming-ul a luat avant foarte mult, daca pana acum un an de zile aveam parte numai de laptop-uri si calculatoare special construite in jurul acestui ecosistem, acum si telefoanele adopta acest trend. Razer Phone 2 este cel mai nou smartphone de gaming al companiei Razer, ce vine cu o multime de functionalitati si imbunatiri fata de prima generatie.

Primim in continuare un display in format 16:9 de tip IGZO LCD, ce are o dimensiune de 5.7 inch si o rezolutie QHD. Ce este special in cazul acestui display, ar fi faptul ca dispune de o rata de refresh de 120Hz, ce elimina tearing-ul și stuttering-ul. Suporta HDR si gama de culori DCI-P3, iar luminozitatea maxima este de 580 nits.

Sub capota avem parte de un procesor Snapdragon 845 de tip octa-core, racit printr-un sistem de vapori, de 8GB memorie RAM si de 64GB memorie interna. Bateria are o capacitate impresionanta de 4.000 mAh si suporta atat incarcare wireless Qi, cat si incarcare rapida prin cablu QuickCharge 4.0+.

Este rezistent la apa si praf IP67 si este construit dintr-un cadru din metal, cu sticla atat pe fata cat si pe fata, iar logo-ul Razer este iluminat RGB. Vine cu un sistem dual de camere foto, alcatuit din doi senzori de 12MP stabilizati optic si dotati cu tehnologia de autofocalizare Dual Pixel. Senzorul principal vine cu lentile f/1.75, iar senzorul secundar este de tip telephoto si vine dotat cu lentile f/2.6.

Razer Phone 2 este disponibil la precomanda de azi la pretul de 850 de euro.