Huawei - GPU Turbo

In ultima vreme am avut cateva probleme cu bateria telefonului meu Huawei Nexus 6P, in sensul in care daca ieseam cu telefonul afara pe timp de frig si mai avea 20-30% din capacitate brusc scadea la 0%, fiind necesara imediat incarcarea.

De aceea am decis sa apelez la Huawei Customer Service Center Bucuresti, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A, asta si pentru ca device-ul mai este in garantie pana in august anul acesta.

Ma asteptam ca totul sa decurga lent, sa fiu chemat peste peste cateva zile pentru a mi se da un raspuns cu privire la ceea ce i s-a facut device-ului si totusi nu s-a intamplat acest lucru. Le-am expus problema cand am ajuns la ei, au verificat device-ul sa vada daca nu are probleme vizibile, le-am aratat factura pentru a vedea daca telefonul mai este in garantie, iar apoi l-au dus in departamentul tehnic, ce este separat de showroom doar printr-un perete de sticla, putand astfel sa vad procesul de verificare sau de reparatie.

Toata operatiunea de schimbare a bateriei a durat circa 10 minute, ceea ce mi se pare super tare, in conditiile in care cam la orice service cand te duci cu un anumit device, te rezolva in cateva zile lucratoare. In principiu, Huawei spune ca in maxim o ora device-ul va fi reparat in conditile in care au si acele piesele disponibile.

De asemenea, pe langa serviciile after sales, consumatorii pot achizitiona de acolo accesorii pentru telefoane Huawei si pot admira cele mai noi device-uri din portofoliu. Asadar daca aveti vreo problema cu device-ul va puteti duce la acest service, iar device-ul va fi reparat ori pe garantie daca inca mai este valabila ori contra cost daca device-ul nu mai este in garantie.

Program Huawei Custom Service Center Bucuresti:

  • Luni-Vineri: 10:00-19:00;
  • Sambata: 10:00-15:00;