AutoLifestyle

Renault lansează ediția limitată Renault Olimpic

Renault România lansează ediția limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Renault – Kadjar, Captur și Clio vor fi diponibile la achizitia de catre publicul larg, incepand din aceasta zi. Totodată, medaliații de la Rio vor fi recompensați cu autoturisme din ediția limitată, prin parteneriatul dintre Renault și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic în cadrul Jocurilor Olimpice de Vară din acest an vor fi recompensați de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliați cu argint vor primi cheile modelului Captur, în timp ce sportivii distinși cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară și elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiștii din cadrul Centrului de Design Renault din București, pentru a celebra valorile olimpice și performanța sportivilor români.

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: ”Mă bucur să anunț că, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiției, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliați la Jocurile Olimpice”.

Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a adăugat: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic şi Sportiv Român și Renault România ne onorează și reprezintă un real sprijin pentru Echipa Olimpică a României, pe măsura eforturilor depuse de sportivii noștri de a rămâne in elita mondială. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa României  înaintea deplasării la Rio și sunt sigur că sprijinul acestora va contribui la continuitatea performanței sportivilor români la Jocurile Olimpice.”

Modelele Kadjar, Captur și Clio din seria Renault Olimpic sunt comercializate în ediție limitată, începând de astăzi și sunt disponibile publicului larg. Ediția Renault Olimpic este formată din 150 de unități Kadjar, 150 Captur și 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se încadrează în standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP și beneficiază de o echipare specială, in functie de model, în care intră dotări precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate și lunetă cu tentă închisă, card “mâini libere”.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la prețul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, prețul pornește de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la prețul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

 

Specificații

Model Echipare Olimpic Prețuri (NET) Remat inclus
CLIO Aer Condiționat

Media NAV Evolution

Jante de aliaj 16’’ diamantate negre

Geamuri spate și lunetă cu tentă închisă

Pachet de personalizare «Olimpic»:

Colant plafon «Olimpic»

Badge lateral «Olimpic»

Carcase oglinzi «Olimpic»

Ornamente praguri «CLIO»

1,2 16V 75 CP – 9.417 € TTC

Energy TCe 90 – 10.125 € TTC

1,5 dCi 75 CP – 10.958 € TTC

Energy dCi 90 – 11.500 € TTC

CAPTUR Aer Condiționat

Media NAV Evolution

Jante de aliaj 16’’ diamantate negre

Geamuri spate și lunetă cu tentă închisă

Card « mâini libere »

Pachet de personalizare «Olimpic»:

Colant plafon «Olimpic»

Badge lateral «Olimpic»

Carcase oglinzi «Olimpic»

Ornamente praguri «Captur»

Energy TCe 90 – 11.625 €

TCe 120 EDC – 13.458 €

Energy dCi 90 – 12.958 €

KADJAR Aer Condiționat

R-Link 2.0

Jante de aliaj 17’’

Card « mâini libere »

Geamuri spate și lunetă cu tentă închisă

Pachet de personalizare «Olimpic»:

Colant plafon «Olimpic»

Badge lateral «Olimpic»

Carcase oglinzi «Olimpic»

Ornamente praguri «Kadjar»

Energy TCe 130 – 15.958 €

Energy TCe 130 EDC – 17.167 €

Energy dCi 110 – 17.417 €

Energy dCi 110 EDC – 18.625 €

Energy dCi 130 – 18.333 €

Energy dCi 130 4X4 – 19.542 €

 

Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român începând din anul 2011. În urmă cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliați la ediția din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: