Device-uriTehnologieTelefoane

Cel mai bun smartphone din categorie medie: Huawei P9 lite

Românii care dispun de un buget de aproximativ 1200 RON, alocat pentru achiziționarea unui smartphone, pot opta pentru cea mai bună variantă disponibilă pe plan local, care integrează tehnologiile anului 2016*.

Cu un ecran Full HD de 5,2 inci, Huawei P9 lite este un smartphone performant, care rulează ultima versiune de Android și are un senzor de amprentă sigur și rapid. Plasat în partea din spate a dispozitivului, senzorul asigură securitatea tuturor datelor și le va permite utilizatorilor să își deblocheze dispozitivul ușor.

În plus, noul model Huawei rulează Android 6.0 Marshmallow și dispune de interfața Emotion UI 4.1. Versiunea standard Huawei P9 lite, care se comercializează și pe plan local, este Dual SIM, iar conectivitatea oferită include tehnologia 4G.

Bateria integrată în noul model Huawei are o capacitate de 3000 mAh, iar procesorul Octa-core HiSilicon Kirin 650 contribuie și el pentru ca expriența de utilizare a produsului să fie fără cusur.

Huawei P9 lite dispune de o cameră principală de 13 MP, cu stabilizare optică a imaginii, care are rezultate foarte bune chiar și în timpul înregistrării video. Mai mult, meniul camerei include Modul Profesional, în cazul căruia utilizatorii pot seta manual anumiți parametri, precum și funcții speciale cum ar fi Light Painting sau Time-Lapse.

Astfel. pentru românii care își doresc un telefon cu senzor de amprentă integrat, ultima versiune de Android, camere foto performante și o baterie puternică, și care au la dispoziție 1200 RON pentru a-l cumpăra, Huawei P9 lite reprezintă cea mai bună variantă pe care o poți alege din segmentul smartphone-urilor de categorie medie.

Huawei P9 lite – Pret

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: