TehnologieTelecom

Revolutia preturilor la eMAG – ianuarie 2016

Revolutia preturilor la eMAG

In perioada 19-21 ianuarie, organizeaza campania Revolutia Preturilor. Este primul eveniment de shopping ca amploare din acest an, cu reduceri de până la 50% la toate categoriile de produse din eMAG.

Categoriile “revolutionare” au o strategie bine pusa la punct: oferta la telefoane si tablete va atrage fara efort atentia si catre cea de laptopuri sau gadgeturi wearable. Electrocasnicele, televizoarele si categoria Casa si Bricolaj abia asteapta sa dea idei clientilor pentru ca acestia sa puna la punct detaliile unei case cu cat mai multe zone de confort si relaxare.

Aparatele de ingrijire personala, parfumurile si cosmeticele sunt si ele pregatite cu reduceri substantiale, de pana la 50%, iar produsele pentru bebelusi si copii sau ceasurile, imbracamintea, incaltamintea si articolele sportive se intrec in propuneri atractive.

Din campanie nu lipsesc si reduceri excelente la produsele din categoriile Auto si Petshop, precum si zeci de mii de carti si game de articole de birotica si papetarie.

Ce smartphone-uri au preturi atractive:

Puteti vedea toata oferta AICI.(link de afiliat)

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: