Routerul Huawei WiFi AX3 este disponibil in Romania!

Zilele trecute alaturi de P40 lite 5G, Huawei a anuntat oficial disponibilitatea in Romania si a routerului Wifi AX3, ce vine in doua variante denumite AX3 Quad-Core si AX3 Dual-Core.

Ce trebuie sa stii in principal despre cel mai nou model Huawei ar fi faptul ca vine cu standardul WiFi 6(802.11ax), ce permite viteze de descarcare de pana la 2976 Mbps, mai precis de pana la 574 Mbps pe 2.4 GHz si 2402 Mbps pe 5 GHz. Diferenta principala dintre cele doua modele este prezentata de procesorului incorporat, astfel pe pimul model regasim un procesor cu 4 nuclee, iar pe cel de-al doilea model un procesor cu 2 nuclee.

Versiunea quad-core a seriei Huawei WiFi AX3 oferă și suport pentru Huawei Share. Prin simpla atingere a unui telefon Android cu NFC activat de zona de detectare NFC a routerului, utilizatorii se pot conecta direct la rețeaua Wi-Fi, fără a fi nevoie de parolă. Această funcție este foarte utilă pentru hoteluri sau restaurante, economisind timp și evitând dificultatea și neplăcerea asociate cu solicitarea și introducerea unei parole complicate de către oaspeți.

Pe lângă tehnologia cu bandă îngustă dinamică exclusivă, versiunea quad-core include patru amplificatoare de semnal independente (două pentru versiunea dual-core), permițând o rețea de tip mesh pentru mai multe routere HUAWEI, compatibilă atât cu moduri de rețea wireless, cablu, cât și cu wireless hibrid + cablu, care extind accesul la rețea în fiecare colț al casei sau biroului.

Noul produs va fi disponibil local începând cu data de 27 iulie, la următoarele prețuri recomandate, în funcție de specificații: 499 lei (TVA inclus) pentru modelul AX3 Quad-Core, respectiv 349 lei (TVA inclus) pentru modelul AX3 Dual-Core.