Samsung Galaxy Buds Plus

Pe langa noua serie Galaxy S20 si noul Galaxy Z Flip, Samsung a anuntat si perechea de casti Galaxy Buds Plus. Pe langa design-ul care este mai mult sau mai putin asemanator cu cel de pe generatia anterioara, noile perechi casti ofera cateva îmbunatățiri semnficiative. Galaxy Buds Plus sunt disponibile in variantele de culoare negru, alb si albastru la un pret de 149 de dolari.

Cele mai noi modele de casti au facut progrese substantiale la capitolul durata de viata a bateriei, astfel cu o singura incarcare vei putea asculta muzica de pana la 11 ore, carcasa de incarcare oferind de acum o autonomie extra de pana la 22 de ore.

In ceea ce priveste acustica, de acum avem doua difuzoare de tip woofer si tweeter, tunate AKG si oferind astfel un sunet de o claritate superioara. Pe langa aceste difuzoare avem parte si de 3 microfoane pentru a oferi o performanta imbunatatita in apeluri(Galaxu Buds-urile mele sunt varza la capitolul convorbiri).

De asemenea, Galaxy Buds Plus vin cu certificare IPX2 fiind rezistene la stopi de apa si ofera o integrare mult mai buna cu aplicatia de muzica Spotify.