Samsung Galaxy Z Flip

Dupa Galaxy Fold, Samsung a prezentat astazi un nou smartphone pliabil, Galaxy Z Flip. Un smartphone cu un design elegant dar si indraznet, ce dar si un raspuns pe masura la Motorola RAZR 2019.

Galaxy Z Flip vine cu un ecran pliabil de tip Dynamic AMOLED de 6.7 inch, in format 22:9, ce are aplicata o sticla ultra subtire. Pe langa ecranul principal, avem parte si de un ecran secundar in exteriorul telefonului, ce masoara 1.1 inch si ce este dedicat in principal notificarilor.

Balamaua folosită în construcția lui Galaxy Z Flip este o operă a ingineriei. Este susținută și de un mecanism CAM dual – mic, dar sofisticat, conceput pentru a se asigura că fiecare închidere și deschidere a telefonului va fi lină, stabilă. Galaxy Z Flip poate sta deschis în diferite unghiuri, precum un ecran de laptop. Sistemul denumit Hideaway Hinge integrează, de asemenea, o nouă tehnologie de curățare, care folosește fibre de nailon care resping praful și murdăria.

In ceea ce priveste componentele interne, regasim un procesor Snapdragon 855+, 8GB RAM si 256GB memorie interna de tip UFS 3.0. De asemenea, capabilitatile telefonului sunt limitate la 4G.

In ceea ce priveste sistemul de camere principale, regasim un modul principal de 12MP cu apertura f/1.8 si un modul ultrawide tot de 12MP cu apertura f/2.2. Pe partea de selfie avem o camera de 10MP cu diafragma f/2.4. Baterie este de 3.300 mAh(destul de mica) si se incarca rapid de pana la 15W.

Samsung Galaxy Z Flip va fi disponibil spre vanzare incepand cu data de 14 februarie la un pret de 1.500 euro.