Device-uriTableteTehnologieTelefoane

Samsung Galaxy Fold este disponibil în Romania. Ce pret are acesta

Samsung Galaxy Fold, unul dintre cele mai revoluționare smartphone-uri lansate in acest an, este de astazi disponibil si pe piata din Romania. Lansarea device-ului a avut deodata cu relansarea magazinului Samsung Experience Store in mall-ul AFI Palace Cotroceni.

Smartphone-ul pliabil lansat de catre Samsung poate fi gasit in oferta eMAG.ro la un pret de 9.499 LEI(link achizitie). De asemenea, daca il achizitionezi de la Orange, pretul este de 8.162 LEI(link) cu abonament Orange Me Start 19 si ai parte totodata si de tehnologia eSIM.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații, având parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

Declaratie oficiala:

Suntem entuziasmați că acest nou smartphone, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: