Samsung Galaxy Watch este disponibil de ieri la precomanda in Romania, iar in magazine va ajunge dupa data de 7 septembrie. Cei care precomanda in perioada 20 august – 6 septembrie vor primi cadou un incarcator wireless Wireless Charger Duo. La eMAG, smartwatch-ul are un pret de 1.399 LEI(link).

Noul Samsung Galaxy Watch îmbină în mod armonios aspectul şi designul unui ceas analog cu funcţiile şi versatilitatea unui smartwatch. Acesta este disponibil în două dimensiuni diferite adaptate oricărui stil – cadran de 42 mm în culorile Midnight Black şi Rose Gold sau de 46 mm în varianta Silver.

Ceasul are un plus de autenticitate graţie cadranului rotund, a feţelor de ceas customizabile cu efect de profunzime și iluminare sau a ticăitului ce îi dau acestuia aerul unui ceas adevărat.

Citeste review-ul lui Samsung Gear S3 Frontier(link)—

Modelul de 46mm vine cu un display de 1.3 inch si cu o baterie de 472 mAh, timp ce modelul mai mic vine cu un display de 1.2 inch si cu o baterie de 270 mAh. In interior, smartwatch-urile au procesoare dual-core de 1.15GHz, 768MB RAM si 4GB memorie interna. In ceea ce priveste conectivitatea, ambele ceasuri dispune de Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC si GPS cu A-GPS si GLONASS.

De remarcat sunt şi materialele de cea mai bună calitate ce oferă ceasului o rezistenţă la apă de până la 5 ATM, posesorii având astfel libertatea să rămână activi chiar şi în cele mai dificile condiţii.

La Orange poate fi achizitionat in rate pe factura Orange la un prei avantajos începând cu 14 euro/lună pentru variantele de 42 mm sau cu 15 euro/lună pentru modelul de 46mm. Mai multe detalii despre oferta Orange, AICI.

Mai jos puteti vedea un “hands-on” cu smartwatch-ul: