Samsung Galaxy Z Flip3

Pe langa Z Fold3, Samsung a prezentat seara trecuta si Galaxy Z Flip3, un device ce vine cu o multime de imbunatatiri la capitolul design, respectiv ecrane si cu rezistenta la apa IPX8.

In primul rand, cea de-a doua generatie de telefoane Flip vine cu un display exterior mult mai mare, de 1.9 inch Super AMOLED, rezolutie de 260 x 512 pixeli. Practic prin intermediul acestui display mai mare ai posibilitatea verificarii si interactiunii cu notificarile, ne mai fiind nevoit sa deschizi de fiecare data telefonul.

Display-ul principal, cel foldable, a ramas la aceeasi dimensiune de 6.7 inch, avand un refresh rate adaptiv de pana la 120Hz si o rezolutie FULL HD+. Se pastreaza in continuare un sistem dual de camere foto, alcatuit dintr-un senzor wide 12MP f/1.8 si un senzor ultra-wide de 12MP f/2.2. Cu siguranta multi se intreaba de ce nu a fost adaugata si o camere tele, iar raspunsul ar fi acela ca nu ar mai exista loc in interior.

Daca in cazul lui Z Fold3, camera de selfie este amplasata sub ecran, in acest caz s-a optat pentru un clasic punch hole, camera avand o rezolutie de 10MP si lentile f/2.4. Sub capota regasim un procesor pe 5nm Snapdragon 888 cu 8GB memorie RAM si cu 128/256GB memorie UFS 3.1. Bateria a ramas neschimbata, avand o capacitate de 3000 mAh si o incarcare maxima de pana la 15W.

Samsung Galaxy Z Flip3 va fi disponibil in doua varianta de stocare de la un pret de 1049 euro, livrarile fiind realizate incepand cu data de 11 august.