Device-uriTehnologieWearable-uri

Samsung Gear S3 – Disponibilitate, Pret Romania, Specificatii

Samsung Gear S3 este disponibil de ieri la precomand in Romania, iar in magazine va ajunge dupa data de 2 decembrie. Cei care precomanda in perioada 25 noiembrie – 2 decembrie vor primi cadou o pereche de casti Level Active. La cel.ro, smartwatch-ul are un pret de 1.799 LEI.

Gear S3 Frontier şi Gear S3 Classic se inspiră din ceasurile tradiţionale, oferind rafinament în design, datorită ramei circulare marca Samsung şi detaliilor adăugate cu grijă pe cadran. Utilizatorii pot personaliza faţa ceasului şi cureaua, pentru a se potrivi stilului lor. Gear S3 este compatibil cu aplicaţia Always On Watch, care afişează ora în mod constant.

In interior, smartwatch-urile au procesoare dual-core de 1GHz, 768MB RAM si 4GB memorie interna. In ceea ce priveste conectivitatea, ambele ceasuri dispune de Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST si A-GPS (cu GLONASS).

Atat varianta Classic, cat si varianta Frontier dispun de baterii de 380mAh, de certificare IP68, ceea ce le garanteaza rezistenta la apa si la praf si de senzorii de masurare a ritmului cardiac.

Puteti achizitiona smartwatch-ul, accesand urmatorul link.

Mai jos puteti vedea un „first look” cu smartwatch-ul:

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: