Tehnologie

Samsung prezintă noua serie de monitoare curbate de jocuri cu tehnologie Quantum Dot

Samsung a prezentat acum cateva zile in Romania noile monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot, dedicate in special gamerilor. Monitoarele sunt disponibile in variante de 24 inch si respectiv 27 inch.

Ambele monitoare au un timp de raspuns de 1ms, o rata de refresh de 144Hz si vin cu o interfata Gaming UX, ce permite optiuni avansate de calibrare, pentru optimizare imaginilor, in jocuri de tip FPS, RTS, RPG si AOS.

În timpul jocului, gamerii pot vizualiza și regla toate setările esențiale, de la timpul de răspuns, la rata de reîmprospătare a imaginii, prin accesarea meniului. Tastele ușor accesibile pentru comenzi rapide, situate pe partea din față și din spate a monitorului, le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni pentru a actualiza rapid parametrii de gameplay utilizați frecvent.

Tehnologia Quantum dot, combinată cu avantajele ecranului VA curbat, oferă o imagine extraordinară, care ajută gamerii să obțină cele mai bune rezultate. În plus, datorită interfeţei grafice, orice utilizator poate să ajusteze setările rapid şi intuitiv, indiferent de tipul de joc”, a declarat Victor Armășelu, CE Director Samsung Electronics România.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: