Tehnologie

Serviciul eMAG Genius a atins pragul de 100.000 de membri activi

Retailer-ul eMAG a anuntat oficial ieri printr-un comunicat de presa ca serviciul premium eMAG Genius a atins oficial pragul de 100.000 de membri activi.

Practic cei ce aleg serviciul eMAG Genius primesc:

  • transport gratuit
  • livrare rapida
  • posibilitate de retur extins la 60 de zile

Incepând cu săptămâna aceasta, membrii Genius se pot bucura de un nou beneficiu: livrare gratuită de la cele peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma de livrare tazz by eMAG pentru comenzile tazz în valoare de minimum 75 de lei. De asemenea, clientii Genius beneficiaza pana maine, 8 aprilie, de o multime de reduceri in campanie Genius Days, ce pot fi vazute AICI.

Declaratie oficiala:

„Peste 100.000 de clienți eMAG au ales să facă parte din comunitatea Genius și să se bucure de o experiență premium de shopping. Clienții Genius au beneficii acum la peste 2 milioane de produse de pe eMAG și lucrăm constant pentru a pregăti noi surprize. Ne bucurăm astfel să anunțăm că extindem beneficiile programului către ecosistemul eMAG și, începând de săptămâna aceasta, clienții Genius pot comanda mâncarea preferată de la peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma tazz by eMAG”, a declarat Andrei Șercanean, e-commerce director eMAG.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: