Sony A7 III Pret Romania si Disponibilitate

Intr-un eveniment special de acum cateva zile din Bucuresti, Sony a prezentat oficial in Romania, camera foto mirror-less full-frame Sony A7 III. Acesta se remarca in primul prin noul tip de senzor de imagine, spectrul ISO larg, sistemul auto-focus ultraperformant si stabilizare optica in-body pe cinci axe.

Sony A7 III Pret Romania si Disponibilitate

Sony A7 III este disponibil in Romania la prețul de aproximativ 9.399 LEI(link) pentru varianta body și aproximativ 11.500 în kit cu obiectivul SEL2870. Pentru produsele cumpărate până la 31 Mai 2018, clienții primesc încă 3 ani de garanție extinsă, pe lângă perioada de garanție standard de 2 ani.

Sony A7 III Detalii

Sony A7 III încorporează noul senzor de imagine Exmor R CMOS de 24.2MP, cu iluminare din spate, ce oferă o sensibilitate crescută, rezoluție uimitoare și un interval dinamic extins, de 15 trepte de expunere la sensibilități scăzute. Noul senzor de imagine cu iluminare din spate Exmor R CMOS este acompaniat de un circuit primar LSI care dublează viteza de citire a senzorului de imagine și de un nou motor de procesare a imaginii BIONZ X care mărește viteza de procesare de aproximativ 1,8 ori, comparativ cu viteza de pe A7 II.

Sistemul de auto-focus incorporeaza un numar impresionant de 693 de puncte de detectie de faza ce acopera circa 93% din suprafata imaginii, 425 de puncte de contrast pentru auto-focus și un sistem Eye AF pentru autofocalizarea pe ochii subiectului. Spectrul ISO este unul larg cuprins intre 100-51200 si este capabil de extindere intre 50 – 204800 pentru imagini statice.

Declaratie oficiala:

„Ne bucurăm că am putut să aducem în România o cameră care le oferă fotografilor capacități de top și este suficient de versatilă încât să acopere o plajă mare de cerințe. Fie că e vorba de profesioniști sau amatori, α7 III va face față cu succes provocărilor și suntem încrezători că numeroasele opțiuni ale camerei vor satisface exigențele entuziaștilor fotografiei”, a declarat Gheorghe Mareș, Commercial Cluster Head Sony pentru România și Republica Moldova.