Device-uriTehnologie

Sony lanseaza boxa compacta SRS-XB13 cu EXTRA BASS

Sony a anuntat astazi lansarea celei mai noi boxe compacte din seria XB, SRS-XB13, ce ofera cateva caracteristici interesante si anume portabilitate, autonomie si respectiv bass prin intermediul functiei proprietare EXTRA BASS.

XB13 este o boxă rezistentă și durabilă, ceea ce o face să fie partenerul ideal pentru orice aventură. Aceasta este impermeabilă și rezistentă la praf, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de muzică chiar și la piscină, în parc sau într-o drumeție lungă, datorită ratingului IP67. Are o durată de viață a bateriei de până la 16 ore, cu un indicator al bateriei care indică pe telefon nivelul de baterie rămas. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de moment, fără a-și face griji în ceea ce privește autonomia bateriei. De asemenea, incarcarea se realizeaza exclusiv prin intermediul portului USB Type-C.

Asa cum am spus si in introducere, Sony SRS-XB13 vine echipata cu functia EXTRA BASS, ce are la baza un procesor Sound Diffusion pentru un sunet cat mai patrunzator. Pe partea de conectivitatea, boxa se conecteaza prin Bluetooth cu orice device cu Android si respectiv iOS si ofera posibilitatea imperecherii cu o boxa similara pentru crearea unui sunet stereo.

Modelul SRS-XB13 va avea un preț de aproximativ 294 RON și va fi disponibil pentru cumpărare începând cu luna aprilie 2021.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: