Device-uriTehnologie

Sony lanseaza castile true wireless cu noise-cancelling WF-1000XM3

Sony a lansat oficial ieri noua generație de caști wireless WF-100XM3, ce se remarca prin faptul ca vin cu tehnologia Noise Cancellation, cu o autonomie a bateriei mult mai mare si cu o multime de inbunatatiri la nivel de sunet.

Căștile WF-1000XM3 sunt create special pentru confort sporit și stabilitate la nivelul urechii. Structura ergonomică „tri-hold” menține căștile la locul lor, fiind fixate în ureche prin trei puncte de susținere. De asemenea, a fost inclusă o suprafață de cauciuc pentru a asigura o amplasare și mai stabilă. Astfel, sunt disponibile 4 mărimi pentru modelul hibrid și 3 pentru cele cu susținere triplă.

Vin echipate cu tehnologia Dual Noise Sensor, care funcționează alături de procesorul QN1e Noise Cancelling HD, astfel vei putea asculta muzica linistit fără sa fi perturbat de zgomotele externe.

Oferă sunet premium de înaltă calitate și posibilitatea de a asculta melodiile favorite exact așa cum au fost gândite de artist. Procesorul QN1e Noise Cancelling HD aduce, de asemenea, un sunet incredibil, datorită procesării semnalului audio pe 24 de biți și a funcției de amplificare cu DAC.

Căștile WF-1000XM3 vor fi disponibile începând cu jumătatea lunii august la prețul de aproximativ 250 de euro. 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: