Sony SRS-LSR200, boxa wireless portabila pentru televizor

Recent Sony a anuntat oficial lansarea in Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibilă începând cu luna iulie în Marea Britanie, Germania, Austria și Elveția, iar din luna septembrie pe celelalte piețe europene în care este prezentă compania.

Prin intermediul noului model Sony, orice utilizator poate lua cu el sunetul programelor TV favorite in orice colt al locuintei. Practic, device-ul amplifica volumul și calitatea experienței de audiție oferite de televizor atunci când utilizatorul nu se află în apropierea lui. SRS-LSR200 include trei difuzoare si include Voice Zoom, o tehnologie ce crește frecvențele audio ale dialogului.

Noua boxă wireless de la Sony are o construcție solidă, fiind în același timp portabilă. Aceasta este prevăzută cu un mâner foarte practic în cazul transportării dintr-o cameră în alta a locuinței, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de sunet clar și cristalin oriunde. Pentru confort sporit, modelul are o telecomandă integrată ce permite comutarea facilă între canale, dar și între diversele intrări, fiind compatibilă cu brandurile majore producătoare de televizoare