Device-uriTelefoane

Sony a vandut peste 6 milioane de console PS4 in sezonul sarbatorilor de iarna

Sony a anuntat oficial ca a vandut la nivel global peste 6.2 milioane de console PlayStation 4, in sezonul sarbatorilor de iarna din 2016. In aceeasi perioada a anului trecut s-au inregistrat vanzari de 5.7 milioane de console.

De la lansare din 2013 si pana la inceputul lui ianuarie 2017, s-au vandut in total peste 53.4 milioane de console PS4, PS4 Slim si PS4 Pro. Cel mai vandut joc pentru consola Playstation 4 a fost Uncharted 4: A Thief’s End, in peste 8.7 milioane de exemplare.

Cele mai recente console Sony sunt PS4 Slim si PS4 Pro.

“Suntem extrem de recunoscători pentru suportul pe care l-am primit din partea fanilor PS4 și a partenerilor care ne-au ajutat să atingem cel mai mare prag de vânzări pe care le-am avut până acum în sezonul sărbătorilor de iarnă. Vrem să continuăm să păstrăm același ritm și în acest an prin extinderea portofoliului de titluri pentru PS4, prin îmbogățirea experienței revoluționare de joc pe PlayStation VR*5, prin îmbunătățirea experienței de joc de înaltă calitate pe PlayStation4 Pro*6, dar și prin dezvoltarea serviciilor noastre de rețea. Vom rămâne consecvenți în a le oferi utilizatorilor de PS4 cea mai bună experiență de gaming”, a declarat Andrew House, președinte și Global CEO al Sony Interactive Entertainment.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: