Device-uriTehnologieTelefoane

Telefoanele Galaxy S7 si S7 edge ar putea fi rezistente la apa

Ne apropiem din ce in ce mai mult de data de 21 februarie, cand vor fi lansate cel mai probabil smartphone-urile Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge. Conform utilizatorului de Twitter Evan Blass, viitoarele flagship-uri ale companiei vor detine certificatele IP67. Asta inseamna ca telefoanele vor fi rezistente la apa si la praf.

Totodata aflam dintr-un alt raport faptul ca telefoanele vor fi echipate cu un slot pentru micro SD Card si vor avea baterii mai mari. Mai precis, Galaxy S7 va avea o baterie de 3.000 mAh, iar S7 edge baterie de 3.600 mAh. Din nefericire, noile baterii vor fi capsulate, iar utilizatorii nu vor avea acces la ele.

In ceea ce priveste celelalte specificatii ale telefoanelor, se pare ca vor fi echipate cu un procesor octa-core Exynos 8890, cu 4GB RAM si cu 32/64GB memorie interna. Camera principala a celor doua telefoane va fi de 12 megapixeli, iar camera de selfie va fi de 5 megapixeli.

De asemenea, senzorul Samsung Britecell ce este folosit pentru camera principala are o dimensiune de 1/2″ si o deschidere f/1.7 si ar oferi fotografii mai bune pe timp de lumizotate scazuta.  Galaxy S7 va avea un display de 5.1 inch QHD, iar Galaxy S7 edge va avea un display de 5.5 inch QHD.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: