Device-uriTehnologieTelefoane

Telefoanele Motorola Moto X Style si Moto X Play sunt disponibile in oferta eMAG

De cateva zile in oferta pot fi gasite cele mai noi smartphone-uri ale companiei Motorola, adica Moto X Style si Moto X Play. are un pret de, pe cata vremeare un pret de.

Motorola Moto X Play vine cu un display de 5.5 inch FULL HD, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 si cu 2GB RAM. Spatiul de stocare este de 16GB si poate fi extins printr-un SD Card de pana la 128GB. Camera principala este de 21MP, are niste lentile f/2.0 si este capabila sa filmeze Full HD. Camera de selfie este de doar 5MP.

Bateria smartphone-ului are o capacitate de 3,630mAh, iar sistemul de operare este Android 5.1.1 Lollipop.

Motorola Moto X Style vine cu un display de 5.7 inch QHD, ce ocupa aproximativ 76% din fata telefonului. Procesorul este unul hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, ce are o frecventa de 1.8GHz. De asemenea vine cu 3GB RAM si cu 32GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 128GB.

Camera principala este de 21MP, are niste lentile f/2.0 si dispune de un LED Flash in doua tonuri. De asemenea camera este capabila sa filmeze 4K si sa fotografieze HDR. Camera de selfie este de 5MP, dispune de un LED Flash si poate sa faca fotografii wide-angle. Bateria smartphone-ului este de 3000 mAh si este capabila de incarcare rapida. In 15 minute de incarcare, nivelul bateriei este de 34%. Sistemul de operare este Android 5.1.1 Lollipop.

Cumpara telefonul Motorola Moto X Style de , iar telefonul Motorola Moto X Play de .

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: