Telekom aduce noul iPhone SE în România, începând cu 7 aprilie

0
iPhone SE
iPhone SE

Telekom Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, începând cu data de 7 aprilie 2016.

iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un design compact de aluminiu, preferat de clienţi, şi este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil în patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu.

iPhone SE este perfect pentru oricine îşi doreşte un telefon mai mic, cu performanță excepțională a procesorului A9 de 64 bitţi, durată de viaţă a bateriei mai mare, inovaţii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, funcţie Live Photos, capacitate de înregistrare video 4K, precum şi Touch ID cu Apple Pay.
Mai multe informaţii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv oferta de preţuri, vor fi disponibile pe website-ul Telekom Romania, la www.telekom.ro.
Clienții vor putea cumpara iPhone SE din magazinele Telekom Romania și online, accesând www.telekom.ro. Pentru mai multe informații despre iPhone, vă rugăm să vizitați www.apple.com/iphone.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)