Telekom Romania lanseaza site-ul forum.telekom.ro

0
Telekom Romania / Germanos

Telekom Romania a lansat ieri site-ul forum.telekom.ro, prin care clientii operatorului telecom isi vor putea exprima opiniile cu privire la produsele si serviciile companiei.

Avem parte de sase categoriile generala: Servicii Telekom(Televiziune, internet fix, telefonie fixa, cartele prepaid etc.), Magazin Online, Factura, MyAccount, Telefoane/Tablete/Electronice si Solutii online pentru afaceri.

Ne dorim să îmbunătăţim experienţa clienţilor noştri în utilizarea produselor şi serviciilor Telekom Romania şi un element important îl reprezintă comunicarea directă şi nemijlocită, iar forumul este un mediu excelent de interacţiune”, a declarat Bogdan Jelescu, E-Channel Manager, Telekom Romania.

Pentru a putea interacţiona pe forumul Telekom, utilizatorii trebuie să se autentifice folosind userul și parola de MyAccount. Orice utilizator poate crea un cont MyAccount, indiferent dacă este sau nu client al companiei.

Pentru cei care nu stiu, si operatorul Vodafone are un forum asemanator(link aici)

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)