Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Pentru al patrulea an consecutiv, rețeaua Vodafone România a primit certificarea „Best in Test”, care atestă cea mai bună performanță a serviciilor de voce și date mobile din România.

Testarea tuturor rețelelor mobile din România a fost efectuată în perioada noiembrie – decembrie 2017, în mai multe orașe, localități rurale și pe drumurile de legătură dintre acestea, traseul fiind selectat în mod independent de către P3 communications.

Potrivit rezultatelor, Vodafone România a obținut cel mai mare scor total și, totodată, cel mai mare punctaj pentru serviciile de date mobile în rândul operatorilor de telefonie mobilă din România, oferind cele mai bune experiențe de utilizare YouTube și de navigare pe internet.

Declaratie oficiala:

„La scurt timp după lansarea Supernet™ 4.5G, rețeaua noastră este recunoscută, încă o dată, drept cea mai bună din țară. Certificarea Best in Test acordată de către auditorul independent P3 communications pentru al patrulea an consecutiv este o performanță extraordinară, care la nivel mondial a mai fost atinsă doar de doi operatori, unul din Germania și altul din Elveția. Vreau să transmit mulțumiri și felicitări echipei noastre de ingineri de rețea care a făcut posibilă această reușită și care, după părerea mea, este cea mai bună din România. Acest rezultat este o confirmare a angajamentului și a consecvenței noastre pe termen lung de a oferi utilizatorilor cele mai bune experiențe de voce și date mobile”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.