Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela
EXTRA DISCOUNT de 3% la toate produsele cumparate de pe Quickmobile.ro folosind codul de reducere QUICK270

Vodafone Romania este certificata drept cea mai buna retea de date mobile din Romania, potrivit testelor realizate in martie 2019 de catre compania independenta de testare a retelelor de comunicatii P3 communications GmbH din Germania.

Campania de masuratori s-a desfasurat in perioada 8-25 martie 2019, pe tot teritoriul Romaniei, pe un traseu aleator ales de catre auditorul P3 communications. Masuratorile au acoperit o distanta rutiera totala de 7000 km si un procent de 23% din populatia Romaniei. 68% dintre masuratori au fost efectuate in localitati urbane si rurale, in timp ce 32% au fost efectuate pe drumurile rutiere. In urma acestora, Vodafone Romania a inregistrat cel mai mare punctaj pentru calitatea si performanta serviciilor sale de date mobile. Comparativ cu campania de certificare P3 anterioara, din luna decembrie 2017, Vodafone Romania si-a imbunatatit calitatea si performanta serviciilor de date si voce mobila, cu precadere in ceea ce priveste serviciile de date mobile. 

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat pe traseul ce a inclus Timisoara, Chisineu-Cris, Salonta, Sacuieni, Carei, Seini, Baia Mare, Somcuta Mare, Cluj, Turda, Ludus, Iernut, Targu Mures, Reghin, Vatra Dornei, Gura Humorului, Salcea, Botosani, Flamanzi, Podu Iloaiei, Iasi, Sabaoani, Bacau, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Ianca, Macin, Tulcea, Babadag, Constanta, Fetesti, Bucuresti, Corbii Mari, Slatina, Dragasani, Ramnicu Valcea, Calimanesti, Sibiu, precum si pe drumurile rutiere dintre acestea