TehnologieTelecom

Vodafone Pass sau cum pot avea abonatii Vodafone acces la aplicațiile de social media și video fără a consuma date din abonament

Vodafone Pass este cea mai noua optiune inclusa in noul portofoliu de abonamente Vodafone Romania, prin care abonatii retelei rosii au la aplicațiile de social media și video fără a consuma date din abonament. De asemenea, abonații existenți pot activa și testa, în mod gratuit, timp de o lună, noua opțiune Vodafone Pass.

Noul serviciu are doua componente: Social Pass si Video Pass.

Social Pass oferă trafic de internet pentru cele mai populare aplicații social media(Facebook, Whatsapp, Instagram), în timp Video Pass permite utilizatorilor accesul la cele mai utilizate aplicații de video streaming. Opțiunile pot fi activate oricând în aplicația MyVodafone, pe site-ul www.vodafone.ro sau prin apel la *222 și *100#.

Declaratie oficiala:

„Vodafone România inovează din nou și lansează, în premieră națională, o ofertă care susține preferințele clienților noștri în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor de social media și video streaming. Acum, utilizatorii noștri se vor putea bucura fără griji de serviciile favorite fără a consuma beneficiile de date incluse în abonament”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: