Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Potrivit rezultatelor Speedtest by Ookla, realizate din trimestrul patru al anului trecut si pana in trimestrul intai al anului 2018, Vodafone Romania este cea mai buna retea mobila pentru roaming din Europa.

Rezultatele testelor realizate in strainatate de utilizatorii de comunicatii mobile din Romania pe conexiuni 2G, 3G si 4G, in perioada octombrie 2017-martie 2018, in 51 de tari din Europa, arata ca viteza medie de descarcare pentru clientii Vodafone Romania in roaming este cu cel putin 15,6% mai mare decat a oricarui alt operator de comunicatii mobile de pe piata romaneasca.

Declaratie oficiala:

„Sa oferim cea mai buna experienta mobila clientilor nostri, nu doar atunci cand se afla in tara, ci si atunci cand calatoresc in strainatate, ramane prioritatea noastra principala. Continuam sa investim in reteaua noastra si sa adoptam cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca oferim clientilor cele mai bune servicii mobile, astfel incat sa pastreze legatura cu cei dragi si sa se bucure de viata lor conectata”, a declarat Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.