Ookla Speedtest: Vodafone Romania are cea mai rapida retea mobila 4G din Romania

0
Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Conform celor 1,15 milioane de teste realizate prin aplicatia Speedtest by Ookla de catre utilizatorii din Romania in 2017, Vodafone este cea mai rapida retea mobila de generatie 4G.

Vodafone Romania ar oferi cele mai mari viteze medii de descarcare (download) si incarcare (upload) a datelor mobile, precum și cea mai mica latenta in transmiterea datelor mobile. Viteza medie de download ar fi de 55,87 Mbps si viteza medie de upload e 22,16 Mbps.

Pe locul 2 s-ar clasa Orange, urmat pe locul 3 de Telekom si pe locul 4 Digi Mobil.

Declaratie oficiala:

„Această recunoaștere este foarte importantă pentru noi, deoarece reprezintă un indicator al performanței rețelei mobile din perspectiva clientului și ne oferă o imagine de ansamblu asupra calității serviciilor pe care le oferim. Este o dovadă că utilizatorii noștri beneficiază de cea mai bună experiență 4G din România, care le permite să se bucure de divertisment mobil și să rămână conectați oricând și oriunde”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati. PS: Poti folosi butoanele de mai jos :)