TehnologieTelecom

Vodafone si-a extins acoperirea roaming 4G la peste 100 de tari

Vodafone Romania a anuntat oficial faptul ca si-a extins acoperirea internatioanala a serviciilor de roaming 4G la peste 100 de tari.

Asadar, clientii operatorului care calatoresc in Bulgaria, Republica Moldova,  Bahamas, Bolivia, Costa Rica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Insulele Feroe, Iran, Jamaica, Mongolia, Pakistan si Tanzania vor beneficia de roaming 4G.

Pentru a beneficia de serviciul de roaming 4G, utilizatorii retelei trebuie sa aiba un smartphone si un SIM compatibil 4G, serviciul 4G activ si sa se afle intr-o zona de acoperire 4G. Atentie serviciile de roaming trebuie active cu cel putin 24 de ore inainte de plecarea din tara.

„Depășind acest prag, ne consolidăm poziția de lider în furnizarea serviciilor de roaming, oferindu-le utilizatorilor noștri posibilitatea de a folosi astfel de servicii în peste 100 de destinații din toată lumea. Astfel, persoanele care călătoresc în străinătate beneficiază de servicii mobile 4G de calitate, cu acoperire mai mare, care le asigură conexiuni de mare viteză pentru streaming video și audio și pentru navigarea pe internet, atât în interes personal, cât și de serviciu”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: