Jocuri

Watch Dogs 2 e disponibil pe PC, cu efecte vizuale exclusive

Jocul Watch Dogs 2 de la Ubisoft este disponibil începând de astăzi și pe PC. Jocul a primit până acum recenzii excelente, PC-ul fiind platforma prin intermediul căreia volumul uriaș de conținut din jocuri este redat la un nivel ridicat de detaliu, beneficiind în același timp de efecte vizuale exclusive.

Pentru a avea parte de cea mai bună experiență de gaming, utilizatorii trebuie să facă update la cea mai nouă versiune Game Ready Driver (376.09), optimizată special atât pentru Watch Dogs 2, cât și pentru Dead Rising 4 și Steep și care rezolvă o serie de bug-uri.

Watch Dogs 2 include 20 de setări grafice care îi vor uimi chiar și pe hackerii cu experiență – HBAO+ pentru umbre realiste, noul TXAA 3.0 pentru margini frumos definite și claritate mai bună și HFTS pentru umbre și nuanțe spectaculoase. Pentru detalii despre aceste setări și capturi de ecran comparative, puteți consulta ghidul Graphics and Performance Guide  pe pagina GeForce.com.

De asemenea, pentru o experiență excelentă Watch Dogs 2 Full HD la 1080P, Ubisoft recomandă placa grafică GeForce GTX 1060. Pentru nivele fine de detalii și rezoluții mari, precum 1440P și 4K, utilizatorii sunt sfătuiți să-și echipeze sistemele cu plăcile grafice GeForce GTX 1070 sau GTX 1080. În prezent, la fiecare placă grafică GTX 1070 și GTX 1080 achiziționată, utilizatorii primesc gratuit o copie a joculuiWatch Dogs 2.

Utilizatorii care rulează Watch Dogs 2 la rezoluții mari pot descărca gratuit Ultra Texture Pack pentru o calitate superioară a imaginii, numai dacă au 6GB de VRAM.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: