Consola Microsoft Xbox One X - Pret Romania, DIsponibilitate, Specificatii
Consola Microsoft Xbox One X - Pret Romania, DIsponibilitate, Specificatii

Xbox One X este cea mai noua consola a celor de la Microsoft, este cea mai puternica consola de pe piata si totodata este principalul rival al consolei PlayStation 4 Pro. Consola a fost prezentata oficial in cadrul E3 2017 si a purtat pana atunci numele de cod Scorpio.

Pret Romania si Disponibilitate Xbox One X

Xbox One X poate fi gasita de cateva zile in oferta retailer-ului eMAG la precomanda la pretul special de 2.099 LEI(link achizitie).

Livrarile se vor realiza incepand cu luna octombrie.

Specificatii si Detalii

Din orice unghi te-ai uita, consola Xbox One X prezinta o serie de linii cursive si fluide, care ofera consolei un aspect distinctiv si elegant care va fi indragit de orice utilizator care o zareste, iar cand vine vorba de dimensiunea si greutatea acesteia, cele doua aspecte au fost optimizate astfel incat sa se integreze cu brio in casa ta cu un minim de efort.

Sub capota consola vine echipata cu un procesor octa-core AMD Jaguar Evolved tactat la o frecventa de 2.3GHz, cu 1TB memorie interna si cu 12GB GDDR5 memorie RAM. Ofera o putere grafica de 6 teraflops, in comparatie cu PS4 Pro ce ofera o putere grafica de doar 4.2 teraflops.

In ceea ce priveste conectivitatea, consola dispune de Wi-Fi 802.11 ac, de un port S/PDIF, 3x USB 3.0, 1x xRJ-45 si de 2 porturi HDMI. Consola mai vine echipata si cu  o unitate Ultra HD Blu-ray, ce ar permite rularea filmelor la rezolutie 4K cu 60 de cadre pe secunda. Avem parte si de HDR ce ofera experiente mult mai bogate si culori mult mai luminoase in jocuri. Cu un raport de contrast crescut intre lumina si intuneric, tehnologia High Dynamic Range aduce adevarat profunzime vizuala a jocurilor.

Vor exista circa 22 de titluri exclusive pentru consola Xbox One X, precum Crackdown 3, Forza Motorsport 7 si Sea of Thieves.