Xbox Series S Pret Romania

Xbox Series S este una dintre cele mai noi console de buget lansate de catre gigantul american Microsoft, odata cu una dintre cele mai puternice console de tip next-gen, Xbox Series X, iar de cateva zile este disponibila in Romania la un pret chiar foarte bun.

Xbox Series S Pret Romania

Consola Xbox Series S poate fi gasita in Romania in oferta Altex la un pret de 1.499 LEI(link achizitie). Ce trebuie sa mai stii inainte de a o cumpara este faptul ca este disponibila in varianta de culoare alb si cu o stocare interna de doar 512GB. Totusi memoria de stocare poate fi extinsa printr-un card special de expansiune Seagate de 1 TB ce se vinde separat. De asemenea, trebuie sa mai stii faptul ca in pachetul consolei vei gasi un controller Xbox wireless, un cablu de alimentare si un cablu HDMI.

Detalii despre Xbox Series S

Xbox Series S integreaza un procesor AMD Ryzen Zen 2 pe 8 nuclee(frecventa maxima de pana la 3.6 GHz), o placa video AMD Radeon RDNA 2 cu o putere de 4 teraflops si 10GB memorie RAM. Un lucru de punctat in cazul acestei console ar fi faptul ca suporta o rezolutie maxima de pana la 1440p.

In ceea ce priveste conectivitatea, consola vine cu un port HDMI de tip 2.1, cu trei porturi USB 3.1 si cun port Ethernet. Un alt lucru de remarcat si destul de important in cazul acestui SSD cu care vine echipata consola Series S, ar fi acela ca ofera timpi de incarcare mult mai rapizi.

Consola mai vine si cu asa numita funcite Quick Resume, prin care poti comuta fara probleme intre mai multe titluri diferite si poti relua instantaneu de unde ai ramas. Neavand parte de unitate optica, orice utilizator al acestei console va trebui sa cumpere digital toate jocurile, construindu-si astfel propria biblioteca digitala de titluri.