Device-uriTehnologieWearable-uri

Xiaomi lanseaza bratara fitness Mi Band 4

Una dintre cele mai populare brățări fitness din lume realizate de către Xiaomi, Mi Band, a ajuns oficial la cea de-a patra generație și vine cu un display color, cu un asistent vocal si cu conectivitate NFC.

Xiaomi Mi Band 4 aduce un display AMOLED mai mare fata de generația trecuta, avand o dimensiune de 0.95 inch si o rezolutie de 120 x 240 pixeli. Vine in continuare cu certificare 5ATM, astfel ca va putea fi scufundata in apa de pana la o adâncime de 50 de metri. Vine cu accelerometru pe 6 axe, ce oferă o monitorizare mult mai buna a activităților sportive(mers, alergare, mers pe bicicleta, innot etc.).

O alta noutate pe care o aduce Mi Band 4 ar fi faptul ca este dotata cu un microfon, astfel ca vei putea controla tot felul de obiecte inteligente de tip IoT prin intermediul vocei si al asistentului inteligent Xiao AI.

Vine cu un posibilitatea monitorizării somnului, cu un senzor de măsurare a ritmului cardiac, cu Bluetooth 5.0 și într-o versiune speciala cu NFC pentru realizarea de plati si multe alte lucruri. Durata de viata a bateriei ni se promite a fi de 20 de zile pentru varianta fără NFC și de 15 zile pentru varianta cu NFC.

Xiaomi Mi Band 4 va ajunge spre vanzare in China incepand cu data de 14 iunie la pretul de 25$.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: