Xiaomi Mi Band 4 Pret Romania si Disponibilitate

Una dintre cele mai populare bratari fitness din lume, ce a ajuns ieri la cea de-a patra generație, Xiaomi Mi Band 4, poate fi găsita de astăzi in Romania prin intermediul retailer-ului Quickmobile.

Brățara fitness poate fi achiziționată din oferta magazinului online la un pret de 249 LEI(link achizitie). De asemenea, dacă aplicați codul de reducere QUICK270 primiti o reducere de 3%.

Fata de generația trecuta, Mi Band 4 vine cu un display color de tip OLED de 0.95(rezolutie 120 x 240 pixeli) și cu un accelerometru pe 6 axe, ce oferă o monitorizare mult mai buna a activităților sportive pe care le desfășori.

Pe lângă monitorizarea activităților sportive, Xiaomi Mi Band 4 monitorizează somnul, cât si calitatea acestuia si vine cu certificare 5ATM, astfel ca va putea fi scufundata în apa de pana la o adâncime de 50 de metri. 

In ceea ce privește notificările, device-ul afișează absolut toate notificările pe care le ai si pe telefon, de la apeluri pana la mesaje de pe Whatsapp, Messenger etc. Se conectează cu toate telefoanele/tabletele care rulează Android 4.4 KitKat, iOS 7.0 sau versiuni superioare ale acestora.