TehnologieTelecom

12 luni de Netflix, cadou pentru clienţii comuni Vodafone și UPC la achiziţionarea de servicii

Crăciunul acesta, Vodafone România aduce noi beneficii și cadouri utilizatorilor de servicii fixe și mobile. Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucură de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV. Oferta se adresează și clienţilor comuni existenţi Vodafone și UPC care achiziţionează servicii noi și este valabilă în perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Noile oferte de Crăciun vin, de asemenea, cu un cadou constând într-un abonament Netflix de 6 luni pentru cei care achiziţionează de la Vodafone România abonamente mobile de voce, începând cu RED14.

Clienţii care aleg servicii atât de la Vodafone, cât și de la UPC vor continua să beneficieze de reduceri speciale, plus un cadou extraordinar constând în 12 luni de abonament la serviciile de streaming video Netflix. Pe lângă noile pachete de Crăciun, toţi clienţii au acces la o serie de smartphone-uri de ultimă generație la preţuri atractive.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: