Device-uriTehnologieTelefoane

Pret si Disponibilitate Motorola RAZR 2019 in Romania!

Cu circa o saptamana in urma, Motorola a reinviat unul dintre cele mai populare telefoane lansate vreodata, Motorola RAZR v3, dar sub o forma adaptata anului 2019.

Reinterpretat in 2019, celebrul simbol al fashion-ului de la inceputul anilor 2000, denumit astazi Motorola RAZR 2019 poate fi gasit de cateva zile si in Romania in oferta retailer-ului Quickmobile la un pret de 8.999 LEI(link achizitie). De aasemenea, folosind codul de reducere QUICK270 puteti beneficia de o reducere de 3%.

În timp ce smartphone-urile devin din ce în ce mai mari, razr propune un concept compact, cu un design elegant, portabil, fiind ușor de ținut în buzunar sau într-o geantă de dimensiune mai mică. Mai mult decât atât, razr vine echipat cu un display Flex View de 6,2 inci, cu raport de aspect 21:9, care oferă o experiență captivantă utilizatorului.

Display-ul Quick View interactiv extern de 2,7 inci este destinat unei interacțiuni rapide, direct din mers, cu informațiile importante care vă țin conectați la cotidian. Display-ul permite apelarea unor contacte, răspuns la mesaje, plăți rapide, control pentru muzică, utilizarea Google Assistant și accesarea setărilor personalizate, dar și posibilitatea de a face selfie-uri, toate acestea fără a fi necesară deschiderea clapetei telefonului.

Daca ar fi sa vorbim despre camera principala, avem parte de un modul de 16MP, cu diafragma f/1.7 si tehnologie Dual Pixel PDAF. Ruleaza Android 9 Pie si aduce la bord o baterie de 2510 mAh, ce vine cu incarcare rapida la 15W.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: