TehnologieTutoriale

4 metode prin care iti poti face telefonul sa se miste mai repede

Metode prin care iti poti face telefonul sa se miste mai repede

Daca aveti un telefon sau chiar o tableta cu Android, cu destul de putina memorie RAM si doriti sa vi se miste mai fluid, puteti aplica metodele de mai jos

1. Dezinstaleaza aplicatiile pe care nu le folosesti

Deseori dupa ce ne configuram telefonul, ne instalam foarte multe aplicatii, pe care ulterior nu le mai folosim. Recomandarea mea este aceea de a le dezinstala pe cele care nu le folositi si pe cele care consuma foarte mult din memoria RAM, precum Facebook de exemplu.

2. Curata memoria cache a sistemului

Daca nu doresti sa dezinstalezi nicio aplicatie, ai posibilitatea sa le golesti memoria cache. Tot ce va trebui sa faceti este sa intrati in Setari->Aplicatii si sa selectati aplicatia căreia doriti sa îi stergeti memoria Cache.

3. Dezactiveaza animatiile, widget-urile si fundalurile live

Navigheaza la categoria Despre telefon din Setari, si apasa de cateva ori pe Build Number pentru a activa categoria din Setari, Optiuni Dezvoltator. Dupa ce activati aceasta categorie, intrati in ea si setati tot ce reprezinta animatii pe off. De asemenea, setati o imagine de fundal statica si eliminați widget-urile.

4. Resetare din fabrica

Daca toate celalalte metode nu functionaza, ultima solutie este aceea de a reseta telefonul din fabrica. Inainte de a face acest lucru, faceti un backup al fotografiilor, contactelor etc. Pentru a reseta telefonul din fabrica, intrati in categoria Setari, si navigati la categoria Backup&reset.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: