Device-uriTehnologieTelefoane

Allview a lansat smartphone-ul P6 PRO

Allview a lansat astazi smartphone-ul mid-range P6 PRO. Dispozitivul se distinge prin design-ul elegant, autonomia bateriei, sunetul exceptional si conectivitatea 4G Dual Mode in toate retelele din Romania.

Terminalul vine cu un display IPS de 5 inch, ce reda imagini la rezolutia 1280×720 de pixeli. Sub capota telefonul are un procesor quad-core pe 64bit, un accelerator grafic Mali T720, 1GB RAM si 8GB memorie flash, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card de pana la 128GB.

Camera principala cu Autofocus BSI ofera o rezolutie de 8MP, filmeaza la rezolutie HD si este echipata cu un LED Flash. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea si captarea unei cantitati mai mari de lumina catre senzor, pentru fotografii mai luminoase fara alte artificii. Camera frontala este de 5MP si este speciala pentru selfie-uri.

P6 PRO este un device ce ofera conectivitate 4G in standardele TDD si FDD pe ambele cartele SIM-uri incorporate. Viteza de download ajunge pana la 150Mbps. Telefonul ruleaza Android 5.1 Lollipop si are o baterie Sony de 3140mAh care ofera  pana la 392 de ore in stand-by si 820 de minute de convorbire.

P6 PRO poate fi achizitionat prin precomanda incepand de astazi, 5 noiembrie, iar livrarile vor fi efectuate dupa 13 noiembrie. Pretul telefonului este de 749 lei.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: