Allview a lansat ieri in Romania smartphone-ul V2 Viper S, un terminal cu Android stock.

„Dezvoltat impreuna cu Google si MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass, o solutie menita sa ofere utilizatorului cat mai multa libertate in a-si alege aplicatiile care-l intereseaza. Cu un sistem aerisit, optimizat si stabil, V2 Viper S atinge viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview V2 Viper S se prezinta cu un display IPS de 5 inch, ce are o rezolutie FULL HD. In interior smartphone-ul are un procesor MediaTek de tip octa-core, 3GB RAM si 32GB memorie interna. Spatiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB pentru care exista slot dedicat.

Compusa din 6 lentile, camera principala de 16MP ofera cu ajutorul celor 3 led-uri flash o sensibilitate crescuta in conditii de iluminare scazuta, iar camera frontala de 5MP e pregatita sa transforme toate zambetele in selfie-uri atragatoare. De asemenea, telefonul vine cu suport dual-sim si ruleaza Android 6.0 Marshmallow.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe baza de precomanda incepand de ieri, la pretul de 1.149 lei, iar livrarile vor incepe la sfarsitul lunii octombrie.